“El wers. El proper pas en l’electrificació de l’automòbil”, premi TMB Educa, Exporecerca Jove 2022

El dissabte 12 de març la Fundació TMB va entregar el premi al treball més significatiu de l'àmbit operatiu de la companyia.

Redacció / 21.03.22 - 08:50h

El Cosmocaixa va acollir l'entrega de premis de la XXIII edició Exporecerca Jove, on la Fundació TMB atorga el premi TMB Educa al treball més significatiu de l'àmbit operatiu de la companyia.

El projecte guanyador del Premi TMB Educa d'aquest any ha estat un treball de recerca i investigació sobre “El wers. El proper pas en l’electrificació de l’automòbil”, d'Ibai Martínez Hernández, alumne de l'Institut Damià Campeny, de Mataró.

El premi TMB Educa, que vol fomentar la recerca entre els més joves valorant els treballs relacionats amb el transport públic i la conservació del medi ambient, consisteix en l'estada d'un dia a les instal·lacions de TMB per visitar els punts operatius afins a la temàtica del treball realitzat.

Exporecerca Jove és una fira d'estands oberta al públic on els participants presenten els resultats de la seva recerca. La temàtica de les recerques exposades és totalment lliure i és visitada per tot tipus de públic. Un jurat procedent de diversos àmbits acadèmics i professionals avalua els treballs presentats i lliura els diferents premis. 

Un fet que cada any va agafant més força és la participació d'estudiants internacionals de diferents països del món que hi han presentat els seus projectes.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB