Dissabte, 6 de març de 2021

Els voluntaris de TMB reconeguts pel seu compromís

 

Imatge de passatgers amb cadira de rodes pujant al bus

Els voluntaris de TMB reconeguts pel seu compromís

Els Premis Corresponsables reconeixen les millors pràctiques en responsabilitat social i sostenibilitat a les organitzacions, i la fundació que els convoca ha atorgat a TMB una distinció pel seu programa de voluntariat.

Redacció / 30.09.15 - 14:44h

En la sisena edició dels Premis Corresponsables que es van fallar ahir al vespre al Palau Robert de Barcelona TMB va recollir un guardó en la categoria d’administracions i entitats públiques com a reconeixement al seu programa de voluntariat corporatiu.
 
El voluntariat a TMB ve de lluny; només l’any passat 610 treballadors de la companyia van participar en les diverses modalitats que s’ofereixen: conductor, mecànic, monitor de TMB Educa, guia de metro, voluntari per un dia i col·laborador de Conductors Solidaris de Catalunya.

En concret, el guardó reconeix la tasca realitzada en els tallers de foment de l’autonomia personal a metro, i en els serveis solidaris per a la mobilitat, orientats a que persones amb discapacitat o necessitats especials es familiaritzin amb l’ús del metro i del Bus: persones amb necessitats especials de mobilitat com la gent gran,  o col·lectius en risc d’exclusió. Tot plegat amb la finalitat de fomentar la igualtat d’oportunitats i fomentar l’autonomia personal.
 
L’any 2014 es van realitzar 45 serveis especials de bus solidari, amb la participació de 19 conductors voluntaris que hi van invertir un total de 197 hores i van beneficiar a 757 persones. També es van dur a terme 9 tallers pel fomentar l’autonomia a metro, amb la participació de 16 guies voluntaris, que hi van dedicar 48 hores i en els que hi van participar 122 persones amb discapacitat.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB