Vols venir a una sessió d’ideació impartida per experts del món de la innovació?

Vine a un dels 6 tallers de creativitat i aprèn tècniques per fomentar la generació d’idees, converteix-te en una persona creativa i troba la inspiració que necessites per participar en el nou repte de Bus.

Innovació / 04.04.22 - 09:10h

En les pròximes setmanes, TMBinnova i un equip d’experts en matèria d’innovació oferiran 6 tallers únics a l’abast dels treballadors i treballadores de TMB.

Si vols ser un dels afortunats i poder assistir a una d’aquestes sessions, omple el següent formulari. El nombre de places és limitat, per això les places s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Les persones que hi participin aprendran eines disruptives per a la generació i la millora d’idees. Faran un recorregut pel context actual de la mobilitat i buscaran punts de millora en la manera de resoldre les consultes a l’interior del bus. Al final de la sessió els participants seran capaços de crear idees i de millorar-les de manera totalment autònoma. 

Si t’interessa el món de la innovació i t’agradaria ampliar els teus coneixements, aquesta és la teva oportunitat!

La gamificació a la Plataforma TMBinnova - Compromís amb la Innovació

La nova plataforma TMBinnova és gamificada, en el moment de registrar-te aconseguiràs 10.000 Innobits, la nova moneda d’innovació, amb els quals pots crear idees i donar suport a les propostes de la resta de companys/es, entre altres coses. L’objectiu és aconseguir fer les millor inversions per anar escalant posicions en el rànquing. Hi haurà premis per a les persones que millor hagin gestionat la seva cartera!

Entre totes les idees rebudes al repte s’escolliran les millors 24, però només es farà la selecció entre les que hagin assolit l’estat de “Suportada”. Aquest nivell s’obté en aconseguir reunir 30.000 Innobits en una mateixa idea. Et semblen molts? Demana als teus companys i companyes que t’ajudin i apostin per la teva proposta, i converteix la teva idea en guanyadora.

Per això, aquelles persones que completin el curs Compromís amb la Innovació rebran una recompensa de 1.000 Innobits per utilitzar a la plataforma TMBinnova. El curs introductori ja està disponible al Campus TMB. 

Troba la inspiració que necessites! 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB