Divendres, 26 de febrer de 2021

Vols rebre la revista “Vía Libre”?

 

Vols rebre la revista “Vía Libre”?

Els membres del Club GenTMB podran gaudir de condicions especials per a la subscripció anual, que inclou un DVD de pel·lícules relacionades amb trens de les dècades del 1960 i 1970.

Redacció / 09.09.20 - 09:11h

La revista del ferrocarril Vía Libre, editada per la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols des de gener del 1964, ofereix als membres del Club GenTMB la possibilitat de subscriure’s a la modalitat combinada amb tarifa de ferroviari, és a dir, revista impresa més revista digital, 11 números l’any. Totes les persones que se subscriguin rebran el DVD “Aquells trens”, de pel·lícules amb trens de les dècades del 1960 i 1970. 

Per fer la subscripció només cal accedir al web del Club GenTMB. Si en teniu cap dubte, podeu posar-vos en contacte amb suscripciones@ffe.es o bé trucar al telèfon 911 511 025

La Fundació dels Ferrocarrils Espanyols

Es va constituir el 20 de febrer del 1985 i té representats, en el patronat, les principals empreses del sector públic ferroviari espanyol. Té encomanada la recuperació, custòdia, generació i difusió del patrimoni històric, cultural, científic i tecnològic ferroviari, amb voluntat de col·laboració sectorial.

Els museus ferroviaris de Madrid-Delicias, i de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú, l’Arxiu Històric Ferroviari, el Centre de Documentació Ferroviària, la Biblioteca Ferroviària i l’Aula de Formació Ferroviària són centres de referència per a investigadors i usuaris institucionals.

Entre els seus objectius principals calen destacar el foment del coneixement i la utilització per la societat del ferrocarril, fomentar la recerca sobre el ferrocarril i fomentar la formació especialitzada en tot allò relacionat amb el ferrocarril.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB