Vols que els més joves de casa condueixin un tren?

Del 27 de juny fins a l'1 de juliol les instal·lacions del simulador de conducció de línies convencionals de Metro obren les portes als infants i adolescents de la GenTMB.

Redacció / 20.06.22 - 10:51h

Les visites, que s’iniciaran el dilluns 27 de juny i finalitzaran el divendres 1 de juliol, es realitzaran a l’estació de metro d'Hospital Clínic, de l'L5, en horari de 9 del matí a 12 del migdia. Tindran una durada aproximada de 45 minuts que es reparteixen en: 15 minuts d’explicació a càrrec de José Luis González, administrador del sistema, i 30 minuts de conducció en el simulador.

Els grups seran de 6 infants per hora, amb un total de 18 infants per dia. L’activitat està recomanada per a infants i joves d’entre 10 i 16 anys.

Si estàs interessat/sa que els teus facin la visita, envia un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat indicant clarament: empresa, nom, cognoms, número de treballador/a, adreça de correu electrònic i quants infants faran la visita. Tot seguit, us diran si hi ha disponibilitat i els confirmaran l’assistència. Accedeix-hi i fes la teva reserva!  

L’objectiu d’aquestes visites guiades és acostar l’entorn professional de TMB a les famílies de la GenTMB, per tal que coneguin de prop les principals instal·lacions de la companyia, i alhora aconseguir que els menuts de la casa prenguin consciència de la gran tasca que es fa a les xarxes de transport de TMB, cada dia de l’any i les 24 hores, gràcies a l’esforç, la professionalitat i la dedicació dels seus.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB