Vols millorar el teu benestar? Dona’t d’alta a la nova plataforma per a la GenTMB!

TMB posa a la teva disposició un seguit de recursos per ajudar-te a sentir-te millor i fer front amb èxit els desafiaments diaris físics, psicoemocionals, relacionals i financers. Ens preocupa el teu benestar! 

Redacció / 28.06.24 - 13:01h

Vols implantar rutines saludables, millorar la gestió de l’economia familiar, disposar d’orientació psicològica o millorar les relacions en el teu entorn? 

Des d’avui mateix les persones treballadores de TMB tenim al nostre abast un conjunt de productes i continguts, als quals es pot accedir via web i via app, per contribuir a millorar el nostre benestar. Són programes, reptes, desafiaments, informacions i webinars de fàcil incorporació a la vida diària.  

Trobaràs tota aquesta informació i més, a GenTMBapp i al Portal de GenTMB, accedint al destacable de Benestar.

 

També, ja pots visualitzar el vídeo de presentació de la nova plataforma de Benestar per la GenTMB:

 

Dona’t d’alta!

A partir d’ara, ja només falta inscriure’t a allò que més et pugui interessar o puguis necessitar. Per gaudir de tots els avantatges, ja pots enregistrar-te de manera ràpida i senzilla a través del formulari que trobaràs al següent QR i indicant la paraula clau VITALITAT:

QR

Tens a la teva disposició tota la informació necessària per registar-te i començar a gaudir de tots els recursos en tots dos idiomes (catalàcastellà). I els passos a seguir per descarregar la nova plataforma, també en català i castellà

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB