Dimarts, 20 de novembre de 2018

Vols més informació sobre les 4 causes finalistes del Tria 2018?

 

Imatge Tria la teva caua 2018 / TMB

Vols més informació sobre les 4 causes finalistes del Tria 2018?

El Cales Riera, la Lorena Martinez, la Carmen Almarza i la Ximena Migues, ens presentaran la causa que cada un d’ells ha proposat, i ens demanaran el vot. Coneix les  4 causes finalistes del Tria la teva causa 2018!

Redacció / 12.03.18 - 12:46h

Durant dues setmanes, entre el 12 i el 23 de març, els 4 promotors de les causes finalistes del Tria la teva causa 2018, respondran a un petiit qüestionàri, que ens ajudi a tenir més  informació sobre cada una de les propostes, i així poder decidir el nostre vot amb més coneixement de causa.

Aquesta semana será el torn del Carles Riera, que ens presentarà la causa del drets dels animals, i la Carmen Almarza, que ens presentarà la causa de les persones sense sostre.

La semana vinent, serà el torn de la Lorena Martínez, que ens parlarà del medi ambient i la Ximena Miguez, sobre la salut mental. 

D’aquesta manera, la darrera setmana del mes de març, coneixent totes les causes, podrem reflexionar i decidir amb quina causa ens sentim més identificats, i votar-la.

"Tria la teva causa" s'emmarca dins del Pla Director de Cooperació i Solidaritat i garanteix que siguem els treballadors de la companyia els que decidim quin ha de ser el projecte referent de TMB en matèria de solidaritat.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB