Un any més, 'Posa't la gorra'

El diumenge 12 de desembre, a la plaça Mossèn Ferran Palau, se celebra la festa gratuïta i d'accés lliure per a tothom 'Posa't la gorra' així com la celebració dels 10 anys de la Casa dels Xuklis.

Redacció / 29.11.21 - 10:41h

Com ja és habitual des de fa 21 anys, la GenTMB col·labora amb l'Associació de Famílies i Amics de Nens amb Càncer, AFANOC.

Posa't la gorra és una festa solidària impulsada per AFANOC, que té l’objectiu de recaptar fons mitjançant la venda de gorres de disseny exclusiu que serveixen per finançar els projectes promoguts per l'associació, principalment la Casa dels Xuklis, que enguany compleix 10 anys. La gorra té un cost de 8 euros i, aquest any, ha estat dissenyada per l'artista japonesa Mari Ito, que ha creat un disseny de flors exclusiu per a AFANOC. 

Totes les persones que vulguin col·laborar comprant la gorra ho poden fer per internet a través de la web www.posatlagorra.org i també presencialment als següents centres de treball: la la gerencia  de líneas automáticas, estación de Fira; CON Horta, CON Triangle, a l’Edifici de Zona Franca, a Sagrera-Estivill i a Santa Eulàlia.  

Aquelles persones que vulguin recollir les gorres a les oficines de Santa Eulàlia, han de fer prèviament la reserva a l'adreça electrònica: diversitat@tmb.cat

La festa solidària Posa’t la gorra va néixer amb l’objectiu de sensibilitzar la societat i donar a conèixer la realitat al voltant del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic. Recaptar fons és primordial per a l’associació per poder mantenir els serveis que ofereix gratuïtament als infants per millorar les seves condicions a l'hospital, per donar-los suport psicosocial i per mantenir La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a les famílies que s'han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB