Dijous, 16 de setembre de 2021

Últimes places disponibles per la 7a edició sortida “Cap de setmana a la Vall de Núria”

 

Últimes places disponibles per la 7a edició sortida “Cap de setmana a la Vall de Núria”

El dies 13, 14 i 15 de març l'estació d'esquí de la Vall de Núria acollirà la setena edició del cap de setmana de neu organitzat pel Grup Excursionista de TMB.  

Redacció / 04.03.20 - 09:39h

La tradicional sortida a esquiar, fer raquetes i gaudir de la natura celebra aquest any la 7a edició. Una aventura a la neu amb els encants de la Vall de Núria, organitzada pel Grup Excursionista de TMB, que s'ha convertit en tota una tradició gràcies a l'èxit assolit els anys anteriors.

Una activitat oberta als treballadors, amics i familiars que vulguin gaudir dels esports d'hivern i viure la neu del Pirineu d'una manera diferent, esquiant o fent rutes de senderisme, o amb les raquetes de neu, idònies per a tots els públics, ja que permeten desplaçar-se amb facilitat per sobre de les superfícies nevades. Aquest és, possiblement, l'esport més semblant a l'excursionisme tradicional, amb la diferència que es realitza sobre un medi en canvi constant, la neu. Amb l'ajut d'unes raquetes, bastons i un material de seguretat, aquest esport et permet descobrir la muntanya hivernal caminant i gaudint del paisatge majestuós de la Vall de Núria.

Aquesta edició estrenem activitats, com una sortida amb màquines trepitjaneu. Els més petits podran gaudir del Cau de la Marmota o del parc lúdic, que compta amb diferents activitats pensades per als nens.

Aquelles persones que estiguin interessades a fer l'excursió trobaran tota la informació al cartell informatiu que hi ha al peu de l'article. Heu de tenir en compte que les places són limitades i que s'ha de fer un primer pagament com a reserva a l'hotel, per targeta bancària, equivalent al 40% de l'import total,  i un segon pagament uns 20 dies abans de la sortida.

L'excursió la farà cadascú pel seu compte. Les persones amb passi de TMB tindran el cremallera i el telecabina, de pujada i de baixada, de franc, i tothom tindrà el mateix descompte en la resta de serveis, inclosa la pensió completa.

Si teniu alguna consulta, podeu contactar amb Sònia Domínguez, sdominguez@tmb.cat

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB