Dissabte, 20 d'octubre de 2018

Últimes places disponibles per la 5a edició d'esquí i raquetes de neu

 

Estació de la Vall de Nuria

Últimes places disponibles per la 5a edició d'esquí i raquetes de neu

El dies 17 i 18 de març l'estació d'esquí de la Vall de Núria acollirà la cinquena edició del cap de setmana de neu organitzat pel grup excursionista de TMB, oberta a treballadors, amics i familiars. 

Redacció / 13.02.18 - 14:24h

La tradicional sortida a esquiar i a fer raquetes de neu ja està aquí arribant, aquest any a la 5a edició. Una aventura a la neu amb els encants de la Vall de Núria organitzada pel Grup Excursionista de TMB que s’ha convertit en tota una tradició gràcies al èxit assolit en les anteriors edicions.

És una activitat oberta als treballadors, amics i familiars que vulguin gaudir dels esports d'hivern i viure la neu del Pirineu d'una manera diferent, esquiant o fent rutes de senderisme amb les raquetes de neu, idònies per a tots els públics, ja que permeten desplaçar-se amb facilitat per sobre de les superfícies nevades. Aquest és, possiblement, l'esport més semblant a l'excursionisme tradicional, amb la diferència que es realitza sobre un medi en canvi constant, la neu. Amb l'ajut d'unes raquetes, bastons i un material de seguretat, aquest esport et permet descobrir la muntanya hivernal caminant i gaudint del paisatge majestuós de la Vall de Núria.

Aquelles persones que estiguin interessades a fer l'excursió trobaran tota la informació al cartell informatiu i s'han de posar en contacte amb el coordinador del Grup Excursionista de TMB, Manuel Iribarne, miribarne@tmb.cat i Sònia Domínguez, sdominguez@tmb.cat

S'ofereix la possibilitat d'estar-hi un dia més, pujar el divendres i passar una nit més a l'hotel.

Heu de tenir en compte que les places són limitades i que s'atendrà la petició per rigorós ordre de sol·licitud. S'ha de fer un primer pagament equivalent al 50% de l'import total i un segon pagament uns dies abans de la sortida.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB