Divendres, 18 de setembre de 2020

Treballadors de TMB participaran a la BML 2015

 

Imatge 1a edició Barcelona Magic Line / TMB

Treballadors de TMB participaran a la BML 2015

La Barcelona Magic Line (BML) és una caminada solidària que organitza la fundació Sant Joan de Déu per sensibilitzar i recollir fons per als programes d'atenció a les persones més vulnerables.

Redacció / 27.01.15 - 15:23h

El proper 1 de març de 2015 més de 6.000 atletes, inscrits en 566 equips, recorreran la distància escollida entre 10, 20, 30 o 40 quilòmetres, amb sortides a Can Cuiàs, el Parc de les Aigües, Vallvidrera i la plaça Espanya i arribada conjunta a la plaça de la Catedral.

Un d'aquests equips, per segon any consecutiu, estarà format per treballadors de TMB que, conscients de la necessitat de sensibilitzar la societat respecte a problemàtiques com les persones sense llar, els problemes de salut mental, la discapacitat intel·lectual, la dependència, la infància hospitalitzada, la necessitat de recerca biomèdica i de cooperació internacional, han decidit fer el recorregut de 40 km i s'han compromès a recaptar 1.000 euros.

Per participar-hi i donar-los suport, només cal entrar al web de l'equip
http://www.barcelonamagicline.org/ca/equip/456 i fer una donació econòmica que es destinarà als programes socials de Sant Joan de Déu.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB