Dimecres, 14 d'abril de 2021

Els treballadors de TMB celebren els 90 anys del metro

 

Grup Love of Lesbian

Els treballadors de TMB celebren els 90 anys del metro

Aquest any se celebra el 90è aniversari del primer tram de metro, inaugurat el 1924, i TMB ha organitzat diverses activitats per celebrar-ho, una de les quals exclusiva per als treballadors de la companyia.

Albert Piqué / 23.07.14 - 12:42h

El dia 30 de setembre és el dia escollit per commemorar el 90è aniversari del metro amb els seus protagonistes, els treballadors. Per fer-ho, es comptarà amb la col•laboració desinteressada de L'Auditori de Barcelona, que cedeix la sala gran per a la celebració de l'acte, i de la promotora musical Music Bus i del grup Love of Lesbian, que oferiran en exclusiva la presentació del seu nou espectacle "M&M mirall i miratges", que s'estrenarà a l'octubre i que recorrerà diversos teatres del país. 
Sota la direcció escènica de Guillem Albà, el nou treball de Love of Lesbian ofereix un repàs diferent dels temes més mítics de la banda, que pretén reflectir la música com un mirall de la realitat o la música com a creadora de miratges on refugiar-se. "M&M mirall i miratges"  barreja la música ─més d'una vintena cançons que mai toquen en directe─ amb les ombres xineses, els titelles i d'altres disciplines visuals.

En acabar, els assistents podran brindar pel 90è aniversari del suburbà barceloní i retrobar-se amb vells amics i companys, per gentilesa d'Estrella Damm.

Aquesta activitat serà oberta a tots els treballadors de TMB, que a primers del mes de setembre podran reservar la seva plaça i la d'un acompanyant. L'aforament és limitat, així que cal mantenir-se alerta als canals de comunicació interna a través dels quals s'anunciarà la manera de fer la reserva.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB