Dimecres, 14 d'abril de 2021

Els treballadors proposen la causa solidària per al 2013!

 

Cartells de les 5 causes de "Tria la teva causa" / arxiu TMB

Els treballadors proposen la causa solidària per al 2013!

L’edició 2013 del "Tria la teva causa" incorpora una important novetat, que suposa més implicació de la GenTMB en el procés de selecció de la causa solidària 2013.

Redacció / 12.02.13 - 14:32h

Durant aquest mes de febrer s’ha obert un procés de participació mitjançant el qual els treballadors i treballadores poden proposar les causes solidàries que més s’ajustin als seus valors i les seves inquietuds personals.

Posteriorment, durant el mes de maig, es tornarà a convidar tota la plantilla per seleccionar, entre les cinc causes majoritàriament proposades i mitjançant una senzilla enquesta que estarà disponible a la intranet, quina ha de ser la causa solidària 2013, per tal que al darrer trimestre l’empresa desenvolupi tot un seguit d’accions de conscienciació i sensibilització entorn a la causa triada.

D’aquesta manera es fa un pas endavant en el compromís social dels treballadors de TMB, que assumeixen més protagonisme proposant i votant la causa solidària de l’any, i es converteixen, així, en còmplices de l’acció social de l’empresa.

"Tria la teva causa" s’emmarca dins del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, i pretén que siguin els treballadors de la companyia els que decideixin quin ha de ser el projecte referent en matèria de solidaritat. Aquesta iniciativa va néixer l’any 2011 i en aquestes dues edicions les causes majoritàriament escollides pels treballadors de TMB han estat la lluita contra el càncer (2011) i la lluita contra la fam i per l’eradicació de la pobresa (2012).

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB