Els treballadors de metro acorden prorrogar el conveni col·lectiu fins al final del 2015

Ahir es va signar l’acord de pròrroga de l’actual conveni col·lectiu de metro, entre la Direcció, el Comitè d'Empresa i les sis seccions sindicals que hi tenen representació, que la setmana passada va ser votat en assemblea i aprovat de forma molt majoritària pels treballadors.

Redacció / 24.05.13 - 08:29h

L'acord, que beneficia als 3.600 treballadors de metro, suposa que l'empresa garanteix el manteniment de l'ocupació i els drets establerts en els convenis anteriors, els pactes específics i la normativa interna, alhora que es pacta la congelació salarial per als anys 2014 i 2015.

Pel que fa a la jubilació parcial, l'empresa ratifica el pla acordat amb la representació laboral el març passat per al període 2013-2018.

Per la Direcció de TMB, l'acord per donar continuïtat del conveni de Metro suposa un exercici destacable de responsabilitat i contenció per les dues parts, que ha de repercutir en una garantia d'estabilitat, qualitat i sostenibilitat del servei de transport públic que TMB presta a Barcelona i l'àrea metropolitana.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB