Cada mes les imatges de la Fotolliga responen a una temàtica diferent
Cada mes les imatges de la Fotolliga responen a una temàtica diferent

Tornen les activitats del grup de fotografia i vídeo AFE-TMB

A banda de les reunions periòdiques, comença una nova edició de la Fotolliga, que arrenca la participació acceptant imatges preses a l’estiu i que s’han d’enviar abans de les 22 h del 28 de setembre.

Redacció / 22.09.23 - 08:00h

El 5 d’octubre tornen les reunions del grup de foto-vídeo AFE-TMB (els dijous no festius de 17 a 19 hores i alguns dimarts) amb l’objectiu de realitzar activitats relacionades amb l'afició per la imatge.

Les dues primeres fites que trobarà qui s’animi a participar seran un curs d’iniciació a la fotografia (començarà a mitjans d’octubre en dijous alterns) i una nova edició de la Fotolliga. La primera fotografia es podrà enviar (al correu fotoliga.afe.tmb@gmail.com) abans de les 22 hores del 28 de setembre i haurà d’haver estat realitzada durant els mesos de juliol, agost i setembre.

A la Fotolliga poden participar els empleats i les empleades de TMB i familiars de primer grau. Per conèixer tota la normativa, podeu consultar les bases d’aquesta edició.

Qui vulgui seguir el curs d’iniciació a la fotografia, o rebre més informació sobre l’AFE, pot escriure'ls un correu. També trobareu contingut sobre l’agrupació al seu espai a la Intranet de TMB.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB