Dijous, 25 de febrer de 2021

TMB va fer donació d’un vehicle a l’ONG Uniacc

 

Vehicle donat per TMB al Camerun / Uniacc

TMB va fer donació d’un vehicle a l’ONG Uniacc

A finals de l’any 2011, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), mitjançant  l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va fer donació d’un vehicle a lONG Units en Acció, Uniacc.

Redacció / 15.04.13 - 11:45h

L’agost del 2011, Uniacc va rebre una petició per part de l’administració provincial dels Salesians del Camerun sol·licitant un bus petit per destinar-lo al centre de formació professional de Mimboman – Yaoundé, Camerun, amb l’objectiu de facilitar l’accés, als habitants de la regió, a les activitats culturals i formatives del centre.

El vehicle va arribar al port de Douala, Camerun, el maig del 2012. Prèviament s’hi havia fet una posada a punt, amb l’adequació dels espais interiors: s’hi van afegir seients, es va pintar i matricular, i va començar a donar servei al centre de formació professional al gener d’aquest any. El lents tràmits dexoneració i el despatx de duanes han retardat el seu servei més del que estava previst.

Cal destacar també la col·laboració de lONG Conductors Solidaris de Catalunya, que van traslladar el vehicle donat per TMB al port de València, on va embarcar rumb al port de Douala.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
RSC
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB