TMB participa en la missió d'ACCIÓ sobre mobilitat urbana a Washington DC

Michael Pellot, director de Relacions Internacionals de TMB, ha participat en la missió comercial d'ACCIÓ, juntament amb 10 empreses i entitats més, per promoure coneixement sobre Mobilitat Urbana a Washington DC.

Eloi Blanes / 11.06.24 - 13:51h

TMB ha participat aquest mes de juny a la missió comercial d'ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya a Washington DC, juntament amb altres empreses i entitats, per promoure el coneixement i posicionament de les empreses participants del sector de Mobilitat Urbana. De la mà del director de Relacions Internacionals, Michael Pellot, TMB ha participat en jornades i reunions grupals i individuals de treball per abordar aspectes com el trànsit multimodal, oportunitats a nivell federal, estatal i municipal, transport, innovació i desenvolupament sostenible, entre d'altres.

Entre les més de quaranta reunions amb actors de mobilitat que s'han dut a terme durant l'estada a Washington, Pellot ha destacat la participació de TMB a les jornades tècniques amb agències multilaterals. Aquestes reunions estan orientades a conèixer nous projectes que es troben en situació de sortir a concurs.

L'objectiu de la missió consistia a conèixer les principals inversions, polítiques i projectes en el sector de la mobilitat urbana dels Estats Units i entrar en contacte directe amb actors clau del sector.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB