Dissabte, 27 de novembre de 2021

TMB participa a la Cavalcada dels Reis Mags

 

Ses Majestats els Reis d’Orient

TMB participa a la Cavalcada dels Reis Mags

Els conductors i tècnics voluntaris de TB van ser, un any més, ajudants de Ses Majestats els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, conduint la comitiva reial i fent les delícies de milers d'infants.

 

Redacció / 06.01.16 - 08:57h

La tarda del 5 de gener, els carrers de Barcelona es van omplir de màgia per veure i donar la benvinguda als Reis més esperats i màgics del món: Melcior, Gaspar i Baltasar. L'espectacle de carrer més gran i participatiu de la ciutat, amb millers de nens i adults repartits al llarg dels 5 quilòmetres de recorregut de la comitiva reial, des de l'avinguda Marquès de l'Argentera fins a l'avinguda Maria Cristina, ha comptat amb la col•laboració altruista de més de 30 treballadors de TB, entre conductors, tècnics i coordinadors.

Aquest grup de voluntaris hi ha participat conduint 8 carrosses reials, 4 autobusos turístics i 7 plataformes mòbils, que han estat batejades com a auques (*), en les quals s'ha escenificat el conte de la màgia dels Reis d'Orient. Les set auques amb actors damunt han anat presentant petites escenes distribuïdes per tota la cavalcada, que juntes han format un gran relat.

Una altra novetat ha estat el bus turístic disfressat de versió 2.0 de la televisió de la ciutat de Barcelona, BTV, que obria la Cavalcada i anava emetent els vídeos amb els desitjos dels més petits que aquests anaven enviant mitjançant l’app “BTVReis” a les pantalles de TV que portava la carrossa.

Els 12 vehicles que es desplacen per la cavalcada estan acompanyats d'una furgoneta, un camió i un remolcador elèctric, preparats per resoldre qualsevol incidència tècnica.

Equip de voluntaris

Enguany, l'equip de voluntaris ha estat el següent:

Conductors, coordinadors i tècnics: M. José Huerta Fernández, José González Valverde, Carlos Ayuso Del Cura, M.A. Luque López, Santiago Castro Ruiz, Jairo Rodríguez Pérez, José Agüero Ramos, Eduard Oliver Fortea, Joaquim Robles Puértolas, Francesc Mitjans Jovani, Ramon Tauste Òdena, Eduardo Dolado Gómez, Juan Carlos Bautista Erustes, Carlos Saura Vivas, Joan Botella Díaz, Pedro Alonso Garcia, Antoni Rius Mateo, Ricardo Aguiar Rivero, Raúl Alonso Heras, Francisco Hernández, Manolo López Rodríguez, José Guerrero Martín, Judit Reviejo Salomo, Julio del Río Esteve, Daniel Pradas Brun, José Pradas Brun, Julio Mejía Garrido, Blas Crespo Delgado, Alberto Bellet Pacheco, Fernando Armentero Sáez, Luis Guerra González, Alberto Del Pino Gutiérrez, Luis Martín Cores.

Coordinador: Antonio Vázquez.

 

(*) Auca: Es tracta d'un conjunt de petites estampes acompanyades cadascuna d'una llegenda, disposades generalment en un sol full de paper, que fan referència als diferents episodis d'una biografia, d'una història, d'una efemèride, d'un tema, etc. 

 
Part de l'equip de voluntaris de TMB
Part de l'equip de voluntaris de TMB

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB