Divendres, 28 de gener de 2022

TMB obté la certificació d’excel·lència a la FP Dual de TB

 

TMB obté la certificació d’excel·lència a la FP Dual de TB

La certificació d'excel·lència s'ha obtingut gràcies al treball en equip entre tutors, formadors, capacitadors i responsables, amb l'impuls del Comité d'Empresa, de la direcció i de l'Àrea de Recursos Humans.

RR.HH. / 19.07.21 - 11:03h

El 23 de juny, TMB va obtenir la certificació d'excel·lència en la FP Dual de TB, el nivell més alt atorgat a la FP Dual, en complir tots els requisits exigits com a empresa que col·labora  amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta certificació, que és el reconeixement a l'esforç realitzat per l'organització, ens posiciona en una imatge d'empresa amb prestigi que ofereix unes pràctiques de qualitat en la FP Dual d'Autobusos, alhora que ajuda l'estudiant en la transició del món acadèmic al món laboral. 

La Formació Professional Dual és una modalitat de formació professional en què els alumnes passen més de la tercera part de la seva formació a l'empresa com a aprenents. La formació de l'alumne és supervisada en tot moment per dos tutors, un del centre educatiu i un altre de l'empresa, i tots dos són corresponsables de la formació dels aprenents.

Davant la necessitat de trobar perfils cada vegada més especialitzats amb una formació que encaixi específicament amb els nostres requisits, el 2017 TMB amb el Comitè d´Empresa va fer una aposta per la FP Dual com una solució al problema. Amb aquest objectiu va iniciar una col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat acollint estudiants amb la idea de contribuir a la seva formació i ajustar-la millor a les nostres necessitats i expectatives per formar possibles futurs empleats qualificats.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB