Dissabte, 19 de setembre de 2020

TMB guanya el concurs de la línia 2 del metro de Panamà

 

Metro de Panamà /  Creative Commons

TMB guanya el concurs de la línia 2 del metro de Panamà

El consorci amb el qual TMB s’ha presentat ha superat dues candidatures que comptaven amb empreses capdavanteres a nivell internacional.

Albert Piqué / 15.07.14 - 08:38h

El contracte, que es desenvoluparà al llarg de cinc anys per un import de 32 milions de dòlars (23,5 milions d’euros), consistirà en la supervisió de l'execució del projecte de la línia 2 del metro de Panamà, de 23 quilòmetres de longitud, la segona de les tres línies previstes en la planificació governamental per dotar d'un transport eficaç i sostenible l'àrea metropolitana panamenya, d’1,2 milions d'habitants.

TMB, juntament amb la consultoria Ayesa -amb la qual ja ha treballat en el projecte de la L1 de Panamà- i la firma nord-americana d’enginyeria Louis Berger, ha obtingut l'adjudicació del contracte gràcies a la millor puntuació obtinguda per la seva proposta conjunta, que va ser avaluada en els aspectes tècnic i econòmic.

Els altres dos consorcis que optaven per endur-se l’adjudicació eren, d’una banda, el format per Systra, Inelectra i la RATP de París, amb una proposta econòmica igual que la guanyadora, i de l’altra Egis Rail, Ineco, Integral i Metro de Madrid, amb una oferta econòmica gairebé un 15% superior.  

Amb aquesta adjudicació, TMB consolida la seva aposta pel desenvolupament de projectes internacionals, que la posiciona com una empresa referent a nivell internacional.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB