TMB, finalista dels premis Impacta de la Fundació Factor Humà

L’empresa es va presentar amb el Programa d’acompanyament a la desvinculació / jubilació,que prepara el viatge de transició entre la vida laboral activa i la desvinculació de l’empresa.

Redacció - RH / 25.07.22 - 07:34h

A l’Auditori del nou SJD Pediatric Cancer Centre de Barcelona es van lliurar els premis de la 13a edició de la gala de lliurament dels Premis Factor Humà 2022. Els guardons s’han lliurat coincidint enguany amb el 25è aniversari de la Fundació Factor Humà, que va ser promoguda per Mercè Sala, regidora de l’Ajuntament durant els anys 1979-1991 i presidenta de TMB durant 11 anys (1980-1991).

La companyia es va presentar als premis Impacta, que reconeixen les iniciatives i els projectes de benestar duts a terme pels departaments de recursos humans, amb el Programa d’acompanyament a la desvinculació / jubilació, PAD, un programa que prepara l’empleat per al viatge de transició entre la vida laboral activa i la desvinculació de l’empresa. El programa es va posar en marxa el passat mes de juny i està a la disposició de les empleades i empleats de la companyia en la intranet: https://tmbbcn.sharepoint.com/sites/Pla_PAD

El guanyador d’aquesta 13a edició ha estat l’Ajuntament de Barcelona amb la seva iniciativa Direcció per valors.

Els premis Factor Humà tenen l'objectiu de guardonar aquelles empreses que, entre altres coses, han destacat per valors com la mirada humana, la innovació i la visió global. 

Pots consultar el vídeo de presentació a la candidatura als premis.

El programa de PAD de l’empresa ha tingut bona acollida i ressò en la resta d’organitzacions perquè és un tema necessari per a la societat i poc treballat en les empreses.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB