Dimecres, 4 d'agost de 2021

TMB dona 187 lots nadalencs a l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya

 

Creativitat / TMB

TMB dona 187 lots nadalencs a l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya

Es tracta de lots nadalencs que no han estat recollits pels treballadors, que com cada any l'empresa entrega a una ONG i que serviran per ajudar els més necessitats.

Redacció / 16.01.17 - 12:31h

Cent vuitanta-set lots de Nadal, sense les ampolles d'alcohol, que equivalen a un import de 5.731,19 euros, es van entregar divendres passat a l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya, CSC. Aquests aliments es destinaran als sopars que 4 cops per setmana l'Associació Amásdes, amb la qual CSC col·labora molt estretament, reparteix als sensesostre.

Amásdes és una associació sense ànim de lucre que treballa per ajudar aquelles persones que viuen al carrer o que es troben en risc d'exclusió social. Intenten cobrir part de les seves necessitats més bàsiques, com l'alimentació, el vestir i la higiene, i funcionen gràcies al voluntariat.

L'associació ofereix, a unes 230 persones sensesostre, 4 sopars setmanals els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges, de 20h a 22h, a l'Estació del Nord de Barcelona. Un plat calent, un entrepà, un suc, una peça de fruita, dolços, pa i, si és possible, xocolata i cafè amb llet, segurament l'únic àpat que fan al dia.

 

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB