Diumenge, 29 de novembre de 2020

TMB aconsegueix el segell de qualitat de ICE

 

TMB aconsegueix el segell de qualitat de ICE

El reconeixement és  per les activitats que desenvolupa a través del TMB Educa i forma part del projecte d’acreditació de les activitats educatives que impulsen l’ICE i el Consell de Coordinació Pedagògica de l’Ajuntament de Barcelona.

Redacció - Mario Armengol / 03.06.16 - 08:31h

El segell de qualitat de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona s’atorga per les activitats que desenvolupa a través del projecte educatiu TMB Educa. Aquest projecte es va posar en marxa el febrer del 2015 fruit d’un conveni entre l’Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB) i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, amb l’objectiu d’analitzar les bones pràctiques existents, oferir elements de millora i, en definitiva, contribuir a optimitzar l’oferta educativa de la ciutat.

L’informe final del procés d’acreditació, elaborat per la direcció de Promoció Educativa de l'Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona (IMEB), valora positivament l’interès, la dedicació i la professionalitat amb què es treballa des del projecte educatiu TMB Educa. El mateix informe destaca la qualitat de l’oferta educativa que es realitza, així com la concreció pedagògica per a les escoles, instituts i cicles formatius.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB