Divendres, 28 de gener de 2022

El títol Hola BCN! canvia de nom i de disseny

 

Hola BCN / TMB

El títol Hola BCN! canvia de nom i de disseny

A partir del 5 de juliol Hola BCN! s'anomenarà “Hola Barcelona Travel Card”. 

Verónica Estevez, responsable de l'Oficina Tècnica de la Direcció Executiva de Màrqueting, i Begoña Larive, tècnica responsable de Gestió de Producte no resident / 04.07.18 - 08:34h

 

El títol, com fins ara, es podrà comprar a les màquines automàtiques  (DA), a la botiga online holabarcelona.com, en Punts TMB i en altres operadors, com Turisme de Barcelona.

El nom dels títols i el disseny han canviat a Hola Barcelona Travel Card. No ha canviat ni la tarifa ni la funcionalitat.

Al mes de juny, TMB va crear una marca: Hola Barcelona, una marca que ha nascut enfocada cap al públic no resident a la ciutat. 

L'objectiu d'aquest projecte és optimitzar l'experiència del visitant, concentrant tota la mobilitat turística en un únic suport; incrementar el tiquet mitjà del visitant amb la possibilitat de vendre packs i ofertes creuades, i associar-se amb altres operadors de transport turístic per donar una oferta més global, amb la voluntat d'obtenir dades de major qualitat per segmentar de manera més eficient el visitant. 

Però Hola Barcelona és més que una marca, és un nou model que engloba tots els serveis turístics que ofereix TMB als visitants: el Barcelona Bus Turístic, (BBT), el Barcelona Night Tour, (BNT), el Telefèric de Montjuïc, la targeta de transport Hola Barcelona Travel Card i el Catalunya Bus Turístic (excursions des de Barcelona).

Hola Barcelona també és l'e-commerce destinat als visitants: holabarcelona.com, que antigament s'anomenava barcelonasmartmoving.com.

El bescanvi dels productes/serveis comprats a la botiga online holabarcelona.com es continua fent com fins ara, l'Hola Barcelona Travel Card a les màquines DA, el BBT i BNT a bord del bus, el Telefèric de Montjuïc a les instal·lacions del telefèric i el Catalunya Bus Turístic a bord del bus.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB