Dijous, 25 de febrer de 2021

“Te dejo, que estoy conduciendo”

 

Mari Carmen Martínez / Mari Carmen Martínez

“Te dejo, que estoy conduciendo”

“Te dejo, que estoy conduciendo” és el títol del primer llibre de la Mari Carmen Martínez , una conductora del CON de ZF que s’estrena al món de les lletres amb aquesta obra on relata el seu dia a dia al volant.  

Albert Piqué / 12.03.13 - 12:11h

La història personal de la Mari Carmen no és tan diferent de la de moltes dones de la nostra societat. Modista de formació, va treballar en una fàbrica tèxtil durant més de quinze anys, fins que per problemes econòmics l’empresa va haver de tancar. Quedar-se sense feina i  el seu divorci va venir tot junt. L’angoixa per no trobar feina i haver de fer-se càrrec de la seva filla de 9 anys va fer que en una de les seves visites setmanals a lOTG s’assabentés que TMB estava buscant conductores de bus. La Mari Carmen és una de les dones que van participar en el projecte de dones conductores impulsat per Barcelona Activa.

Un cop incorporada com a conductora de Bus, l’horari partit i la proximitat d’una biblioteca pública van fer que la Mari Carmen comencés a plasmar en lletres tot allò que passava vora seu mentre tenia el volant entre les mans.

Aquest és l’argument de “Te dejo, que estoy conduciendo” l’opera prima d’una conductora de bus de professió i escriptora d’afició. Una dona coratjosa que va saber fer front a les adversitats i desafiar els que li deien que es busqués una feina entre quatre parets, que feia més per ella.

El llibre ha estat editat per Parnass Ediciones i es pot adquirir a la llibreria de les Punxes (c/Rosselló, 260) i a la llibreria Alibri (c/Balmes, 26) totes dues de la Barcelona.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB