Taller d’alimentació saludable

Adreçat al personal en actiu que estigui interessat a adquirir o consolidar hàbits de nutrició saludable, tant en l'àmbit laboral com en l'àmbit personal, per tal d’obtenir o mantenir un estil de vida saludable.

Redacció / 15.09.23 - 07:10h

En el marc de la promoció de la salut a TMB, el 9 d'octubre es durà a terme un nou taller d’alimentació saludable a càrrec Dr. Carrillo, especialista en Nutrició.

La sessió es realitzarà a la sala “we work“ del centre TMB Salut, carrer Ribes, 49-53, en horari de matí de 10 a 12 hores. Les places són molt limitades i s’adjudicaran per rigorós ordre de petició.

Les persones interessades a participar en el taller cal que enviïn un correu electrònic a salutiseguretat@tmb.cat indicant el nom del taller a l’assumpte del correu i adjuntar les dades identificatives: nom i cognoms i número treballador.

Des de fa anys, el Servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral impulsa actuacions dirigides a la millora de la qualitat de vida dels treballadors i treballadores organitzant tallers i publicant articles a la revista GENTMB referents a l’alimentació i menjar saludables així com també dels beneficis de l'activitat esportiva.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB