Dijous, 25 de febrer de 2021

Sis anys del servei per SMS

 

Sis anys del servei per SMS / Arxiu TMB

Sis anys del servei per SMS

Aquest mes d’agost és el sisè aniversari de la posada en marxa del servei que permet que els conductors rebin còmodament al seu mòbil, de forma personalitzada i gratuïta, un missatge amb el detall del servei o activitat de la jornada següent.

Albert Piqué / 02.09.13 - 11:39h

Tot i que en el seu moment va ser una aposta arriscada i la primera que es feia en l’àmbit de les tecnologies mòbils, el servei s’ha consolidat totalment i actualment gairebé el 90% de la plantilla se’n beneficia.

La tecnologia mòbil al nostre servei

Fins llavors, els conductors que no tenien servei fix havien de trucar cada dia a un telèfon 900, o bé consultar el llistat al CON o fer-ho a través de la intranet. El canal mòbil va suposar una millora per a tot el col·lectiu de conductors a lhora dobtenir la informació duna manera ràpida i personalitzada.

A més de limpacte directe sobre el personal de conducció, aquest nou sistema aporta també un avantatge addicional, que és que els agents de centre que atenen els telèfons 900, en rebre menys trucades poden dedicar més temps a latenció personalitzada als conductors, amb la consegüent millora en la qualitat de latenció al conductor que sofereix als centres. També suposa un estalvi econòmic, que s’emmarca dins de les accions de contenció que l’empresa està duent a terme.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Bus
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB