Dimecres, 14 d'abril de 2021

Signatura de conveni entre l’Associació Andana Central i la Fundació TMB

 

Santi Torres i Ramón Carbó en la signatura del conveni de col·laboració / M.A. Cuartero

Signatura de conveni entre l’Associació Andana Central i la Fundació TMB

L'Associació Andana Central, formada principalment per treballadors de Metro, i la Fundació TMB acorden treballar juntes per protegir la història i fomentar el paper del suburbà barceloní.

Redacció / 02.04.15 - 09:26h

Recentment la Fundació TMB i Andana Central han signat un conveni per col·laborar conjuntament en activitats relacionades amb l'estudi, el coneixement, la recerca, la difusió, l'intercanvi de vivències i la promoció dels temes relacionats amb la història tècnica i sociocultural del Metro de Barcelona i el seu entorn.

Alhora, contribuiran a la difusió cultural i al foment de la salvaguarda del material i la documentació ferroviària, i impulsaran iniciatives destinades a potenciar el paper de TMB com a principal operador de transport públic de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Per fer-ho, la Fundació cedeix un local, dins les seves dependències i gratuïtament, a Andana Central per tal d'ubicar-hi el seu local social. També li ofereix la possibilitat d’utilitzar els espais polivalents que la companyia té, per dur a terme activitats culturals i recreatives, com exposicions, conferències, seminaris, cursets o activitats similars.

El conveni, que té vigència per a tot el 2015, podrà ser renovat any rere any, si les dues parts així ho consideren.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB