Divendres, 18 de setembre de 2020

Els secrets de Barcelona. Entrades exhaurides

 

Ruta secreta / TMB

Els secrets de Barcelona. Entrades exhaurides

Entrades exhaurides. Una ruta per descobrir els detalls més íntims de la ciutat, aquells que no surten a les guies però que amaguen una història i són part de la història de la ciutat.

Redacció / 04.02.19 - 10:56h

TMB Saludable i GoBCN han organitzat per a la GenTMB una ruta per la Barcelona secreta. La GenTMB que s'animi a fer-la descobrirà els secrets més ben guardats de la ciutat, que seran desvelats en una ruta que et guia a través del temps i de l'espai.

La ruta es farà el dia 15 de febrer a les 17 hores i el punt de trobada és davant del Hard Rock Café de plaça de Catalunya, 10 minuts abans de l'inici de la visita. 

El preu de la ruta es de 5,20 € per als empleats/des; 7,80 € per als familiars amb passi i de 13 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic a mailing@gobcnrutas.com amb còpia a dcavalle@tmb.cat i arodriguez@tmb.cat i abonar la quantitat corresponent al número de compte del BBVA ES5901828727580200690108 en el moment de formalitzar la reserva. 

Les places són molt limitades.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB