Santi rebent el premi de mans del president, Joaquim Forn / Pep Herrero
Santi rebent el premi de mans del president, Joaquim Forn / Pep Herrero

Santi Martín Bové obté uns dels premis de l'àlbum participatiu del 90è aniversari del metro

En Santi, que treballa com a CTO de la gerència de la L1, va obtenir el premi a la “Millor fotografia escollida pel jurat” amb una instantània de l'any 1954 on es pot veure un grup de treballadors del metro, entre els quals hi ha els seus pares, a l'acte d'inauguració de l'estació de Sagrera de la L1.

Albert Piqué / 18.12.14 - 09:01h

El premi el va rebre de les mans del president de TMB, el Sr. Joaquim Forn,  i va estar acompanyat per la seva família. En el mateix acte es va inaugurar l’exposició "Estació 1924. 90 anys del metro de Barcelona", que relata l'arribada del suburbà a la ciutat.

La mostra, que conté fotografies, reproduccions i objectes de l'època i altre tipus de material, s'estructura de manera cronològica i fa un recorregut molt visual des dels inicis del projecte del suburbà a Barcelona i culmina amb la inauguració de la primera línia el desembre del 1924. També hi està molt present l'impacte que va generar en la societat barcelonina tant el projecte de construcció com la posada en servei.

L'exposició es pot veure a l'Espai Mercè Sala, de dilluns a divendres feiners entre les 10 i les 20.30 hores, fins al 6 de març.


 

Els pares del Santi amb la foto guanyadora / Pep Herrero
Els pares del Santi amb la foto guanyadora / Pep Herrero

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB