Divendres, 18 de setembre de 2020

Ruta Vampírica i altres llegendes

 

ruta vampírica

Ruta Vampírica i altres llegendes

Saps que Barcelona està més unida al vampirisme més en allà del que imagines? Si vols descobrir històries de vampirs als carrers de Barcelona, aquesta és la teva ruta.

Redacció / 12.02.19 - 09:14h

TMB Saludable i GoBcn han organitzat per a la GenTMB una sortida per la ruta vampírica de la nostra ciutat. La GenTMB que s'animi a fer-la gaudirà d’una tarda terroríficament divertida descobrint les històries de vampir de Barcelona. Fets reals, històries de sang, símbols amagats i assassins en sèrie

La sortida es farà el dia 22 de febrer a les 20 hores i el punt de trobada serà davant l’entrada del carrer Bisbe, al costat de l’aqüeducte de la Plaça de la Catedral, 10 minuts abans de l'inici de la visita. 

El preu de la ruta es de 6,80 € per als empleats/des; 10,20 € per als familiars amb passi i de 17 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic a mailing@gobcnrutas.com amb còpia a dcavalle@tmb.cat i arodriguez@tmb.cat i abonar la quantitat corresponent al número de compte del BBVA ES5901828727580200690108 en el moment de formalitzar la reserva. 

Fes la ruta, no et deixarà indiferent. Les places són molt limitades.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB