Dissabte, 19 de setembre de 2020

Ruta de la Luxúria

 

GoBcn

Ruta de la Luxúria

Vols conèixer l’historia més canalla de la Barcelona de fa més d’un segle? Saps per que es diu “Barrio Chino” al barri proper al port de Barcelona?

Redacció / 18.02.19 - 08:06h

TMB Saludable i GoBcn han organitzat per a la GenTMB una sortida per la ruta de la luxúria. La GenTMB que s'animi a fer-la descobrirà els secrets d'un barri en el qual el dia i la nit era la frontera de la moral. Prostitutes, proxenetes, trilers, mariners de pas, artistes, escriptors, polítics ... tots passaven pel Xinès. No t'ho perdis i descobreix les històries més canalles de més d'un segle d'història.

La sortida es farà el dia 1 de març a les 17 hores i el punt de trobada serà la sortida del Metro L-3 Drassanes, la sortida de les mateixes Rambles, 10 minuts abans de l'inici de la visita. 

El preu de la ruta es de 5,20 € per als empleats/des; 7,80 € per als familiars amb passi i de 13 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic a mailing@gobcnrutas.com amb còpia a dcavalle@tmb.cat i arodriguez@tmb.cat i abonar la quantitat corresponent al número de compte del BBVA ES5901828727580200690108 en el moment de formalitzar la reserva. 

Les places són molt limitades.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB