Repàs al compromís social de TMB de l’any 2021

TMB presenta les principals xifres solidàries del 2021 i fa el balanç del seu compromís social en un any força difícil marcat per la pandèmia 

Redacció / 14.01.22 - 08:41h

Amb les restriccions a la participació i l’observança de mesures de protecció i seguretat, TMB tanca l’any amb un balanç satisfactori i agraeix la dedicació dels centenars de persones treballadores que han participat en les diverses propostes solidàries durant el 2021.

775 participants en les activitats de voluntariat en les diferents modalitats existents: conducció, promoció del patrimoni històric, TMB Educa, voluntariat per un dia i col·laboració amb l’ONG Conductors Solidaris de Catalunya (CSC).

Al llarg de l’any passat es van fer 19 serveis solidaris per a la mobilitat amb la participació de 19 voluntaris i voluntàries que hi van dedicar un total de 76 hores i van beneficiar 285 persones pertanyents a diferents col·lectius en risc d’exclusió social. 

En l’apartat dels canals de comunicació de TMB, es van fer 108 col·laboracions per a la difusió de projectes, campanyes i iniciatives d’entitats del tercer sector social i altres àmbits alineats amb les polítiques de responsabilitat social i sostenibilitat.

I tanquem el repàs del balanç destacant les tres accions de sensibilització i conscienciació dutes a terme dins del marc de la iniciativa solidària “Mou-te per un futur sense Alzheimer”, triada per la plantilla de TMB amb un 39,9% dels vots, i que han estat: la mostra fotogràfica Protagonistes de l'Alzheimer, que va estar ubicada a l'intercanviador de l'estació de Diagonal L5/L3; la xerrada-col·loqui online de la psicòloga i terapeuta de la Fundació Pasqual Maragall  Gestió de la incertesa enfront de la malaltia, i l’acció de captació de socis.

A tothom, gràcies, i us animem a seguir amb el compromís envers les causes socials a les quals aquest nou any donarem suport.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB