Divendres, 18 de setembre de 2020

A punt per a la final de la 1a edició de la lliga de pàdel TMB

 

A punt per a la final de la 1a edició de la lliga de pàdel TMB

El proper mes de juny setze parelles jugaran els partits eliminatoris per a la final de la primera edició de la lliga de pàdel TMB 2014-2015.

Redacció / 11.05.15 - 09:14h

El dia 21 d'abril es va donar per finalitzada la fase regular de la lliga de pàdel. Després de tres rondes de jocs, les setze parelles de joc amb puntuació més alta són les que passen a la ronda final per jugar els partits eliminatoris que duran les dues millors parelles a jugar la final.

D'aquesta primera edició cal destacar la parella formada per Juan García Gutiérrez i Manuel Ossorio, que han aconseguit un total de 186 punts i s'han convertit en la parella a batre.

En aquesta fase eliminatòria hi haurà quatre caps de sèrie, que seran les parelles amb una puntuació més alta, i la resta s'assignaran per sorteig.

La primera edició de la lliga de pàdel TMB es va iniciar el 29 de setembre amb cinquanta-quatre jugadors de vint-i-vuit equips i es divideix en les categories d’or, plata i bronze. Està organitzada per treballadors de l'empresa, i té per propòsit oferir una continuïtat de joc a tots aquells que a títol personal ja el practicaven. Els interessats a participar-hi poden posar-se en contacte amb Jaime Carrasco Escudero, jcarrasco@tmb.cat

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB