Dissabte, 19 de setembre de 2020

Propera parada: vida saludable

 

Vida saludable /AECC

Propera parada: vida saludable

Passar d'un extrem a un altre cap a una vida sana requereix tal esforç que pensaràs que val més quedar-te com estàs. Per això, el millor és anar al teu ritme i anar afegint aquestes rutines que tanta mandra t'han fet sempre però que saps que podrien arribar a fer que visquis més i millor.

Servei de Prevenció-Medicina del Treball, en col·laboració amb l’Associació Espanyola contra el Càncer, AECC / 02.03.16 - 11:44h

Et mostrem quins poden ser els teus primers passos.

Fes exercici

L'exercici t'ajudarà a prevenir i controlar malalties, millorar l'estat d'ànim i la imatge corporal, controlar el sobrepès, reduir l'estrès i augmentar les teves relacions socials.

Alimentació saludable

Si augmentes el consum diari de fruites, verdures i hortalisses, hauràs realitzat un gran avenç. Si ets dels que miren un plat de verdures bullides i es deprimeixen, volem que sàpigues que existeixen alternatives més agradables per a aquest grup d'aliments bàsics i de consum diari.

Protegeix-te del sol

Aquesta és fàcil. Els mesos més freds utilitza la crema facial hidratant de cada dia amb protector solar, n'hi ha per a home i per a dona.

Deixa de fumar

Si ets fumador, aquest és el pas més difícil, ja que el tabac conté substàncies addictives. Per això et recomanem que ho deixis per al final, però no ho retardis gaire.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB