Un grup dels nous i les noves agents d'atenció al client
Un grup dels nous i les noves agents d'atenció al client

El proper 1 de juliol, comença la incorporació al servei dels nous AAC

Donem la benvinguda als nous companys i companyes que se sumen a Metro aquest estiu, després de superar un exigent procés de selecció i de rebre formació per part de professionals de diferents departaments de TMB.

Redacció / 30.06.23 - 07:45h

De les 3.660 candidatures que van optar al recent procés de selecció d’agents d’atenció al client, finalment, van ser seleccionades 112 persones, 44 dones i 68 homes, de les quals 66 començaran a donar servei aquest dissabte 1 de juliol. La resta de persones s'incorporaran a la seva respectiva línia els dies 3, 8 i 14 de juliol, un cop finalitzin el seu procés formatiu. 

L’exigent procés de selecció ha donat com a resultat un grup de 112 AAC divers a tots els nivells, incloent l’edat i la procedència. Els nous i les noves agents s’han dividit en quatre grups per a les sessions de formació i acollida, que s’han celebrat els passats dies 21 d’abril, 5 de maig, 19 de maig i 1 de juny, dirigides per l’equip de Selecció i Onboarding.

Després d’aquest primer contacte amb l’empresa, el nou personal ha passat per una intensiva formació, que s’ha allargat entre cinc i sis setmanes en funció del COL que tinguessin assignat. La diversitat de matèries que han d’assimilar fa necessària la participació activa de molts departaments en aquest procés formatiu, sota la coordinació de Desenvolupament del talent i gestió del coneixement.

Operacions, Prevenció de riscos laborals, Seguretat ferroviària, Centre de control de Metro i Planificació i estratègia. A totes les persones formadores internes que fan possible any rere any les formacions i reciclatges, el nostre reconeixement i agraïment.

I als nous agents d’atenció al client, benvingudes i benvinguts!

Els nous i les noves agents d'atenció al client

Els nous i les noves agents d'atenció al client

Els nous i les noves agents d'atenció al client

Els nous i les noves agents d'atenció al client

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB