Dissabte, 19 de setembre de 2020

Primers classificats de la lliga social de pàdel de TMB

 

Pàdel

Primers classificats de la lliga social de pàdel de TMB

Ja tenim els resultats de la primera fase del campionat de pàdel de TMB, que va finalitzar el 16 de novembre.

Redacció / 01.12.14 - 12:00h

Cinquanta-quatre jugadors de vint-i-vuit equips han disputat els 38 partits de la primera fase del campionat amb un balanç de 38 victòries i 38 derrotes -l’empat no s’admet-. Aquest campionat té un format molt innovador i flexible, ja que són les parelles participants les que es posen d'acord sobre quan i on jugaran, i ha estat tot un èxit.

Ara s’ha iniciat la segona fase, que finalitzarà el 25 de gener, amb la baixa d’un dels jugadors per lesió i la incorporació de dues noves parelles. Aquesta segona fase compta amb trenta equips.

S’han hagut de configurar novament els grups. Nou equips han pujat de categoria i set baixen, però això acaba de començar i cada vegada hi ha més nivell als equips.

Aquesta lliga, que es va iniciar el 29 de setembre, promet ser molt interessant. Està organitzada per treballadors de l'empresa amb el propòsit d'oferir una continuïtat al joc de pàdel a tots aquells que ja el practiquen, mitjançant la disputa de partits competitius en diferents categories: or, plata i bronze. Si hi estàs interessat, pots posar-te en contacte amb Jaime Carrasco Escudero, jcarrasco@tmb.cat

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB