Dimarts, 7 de desembre de 2021

Primera activitat del “Mou-te per les persones amb discapacitat”

 

Imatge cursa En Marxa

Primera activitat del “Mou-te per les persones amb discapacitat”

El proper dia 2 d'octubre se celebra En Marxa per la Paràlisi Cerebral, una cursa solidària organitzada per Ipsen Pharma i la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT), a favor del col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i patologies similars.

Albert Piqué / 15.09.16 - 09:11h

Aquesta prova esportiva, que aquest any celebra la seva sisena edició, té per objectiu reconèixer la tasca i trajectòria de persones i entitats que treballen en l'atenció, la formació, l'educació, la salut, l'autonomia personal, la defensa dels drets i la integració social i laboral d'aquest col·lectiu, amb l'objectiu de millorar-los la qualitat de vida, donar-los visibilitat i alhora sensibilitzar tota la societat de la realitat i de les capacitats d'aquestes persones. 

També pretén fer un homenatge a totes les persones que d'una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral o amb altres discapacitats similars i que dia rere dia lluiten per dur a terme una vida al més normalitzada possible.

Aquesta és la primera de les activitats de la campanya "Mou-te per les persones amb discapacitat", que properament presentarà el seu programa complet d’activitats. 

Qui hi pot participar?

És una carrera oberta a tothom, en la qual no pot faltar el sector social, sanitari, les diferents institucions catalanes i per descomptat les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats, així com familiars i amics.

La cursa, que té el punt de sortida i arribada al barri de les Corts (Av. Sant Ramon Nonat núm. 15) compta amb dos recorreguts: un de 5 quilòmetres amb sortida a les 9.30h i un d’1 quilòmetre, que tindrà la sortida a les 10.15h del matí. 

Els treballadors de TMB que hi vulguin participar només cal que enviïn un correu electrònic a acciosocial@tmb.cat indicant en l'assumpte “Cursa solidària” i a l’interior el seu nom i cognoms, data de naixement, número del DNI i un telèfon de contacte, no més tard de divendres 23 de setembre.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB