Diumenge, 5 d'abril de 2020

Primavera a la Vall de Núria

 

Primavera a la Vall de Núria

El Grup Excursionista de TMB organitza un cap de setmana a la Vall de Núria per rebre la primavera.

Redacció / 22.03.19 - 14:24h

El dies 5, 6 i 7 d'abril s'ha organitzat una sortida de cap de setmana a la Vall de Núria per realitzar diferents activitats com fotografia nocturna, lightpainting, classe de zumba o una excursió pels voltants de la vall. Si veniu amb nens, aquests podran gaudir del parc lúdic de Núria. A més, per a nens de 4 a 10 anys hi haurà les activitats que l'hotel ofereix a l'anomenat Cau de la Marmota, on faran dibuixos, manualitats i jocs diversos.

Aquelles persones que estiguin interessades a fer l'excursió s'han de posar en contacte amb el coordinador del Grup Excursionista de TMB, Manuel Iribarne, miribarne@tmb.cat o amb  Sònia Domínguez, sdominguez@tmb.cat

Heu de tenir en compte que les places són limitades i que s'atendrà la petició per rigorós ordre de sol·licitud. S'ha de fer un primer pagament, per targeta bancària, equivalent al 40% de l'import total, i un segon pagament uns 20 dies abans de la sortida. (Els preus de l'allotjament són al cartell).

El trasllat el fa cadascú pel seu compte. Les persones amb passi de TMB tindran el cremallera i el telecabina, de pujada i baixada,  de franc, i tothom tindrà el mateix descompte en la resta de serveis, inclosa la pensió completa.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB