Les factures aportades serviran per validar si hi ha hagut estalvi
Les factures aportades serviran per validar si hi ha hagut estalvi

Premiem el teu estalvi! Omple el formulari fins el 30 de setembre

Si ets una de les 10 famílies de TMB que més aigua ha estalviat, premiem el teu esforç en temps de sequera. Et regalem un lot de productes ecològics valorat en 50 euros. Participa-hi!

Gestió Mediambiental / 15.09.23 - 11:30h

El proper 30 de setembre és la data límit per participar en la campanya de conscienciació sobre la sequera que premia les llars estalviadores d’aigua. Les 10 famílies de treballadors i treballadores de TMB que més estalvi puguin demostrar (comparant el consum de juny del 2022 i juny del 2023) s’emportaran un lot de productes ecològics valorat en 50 euros. A més, tots els participants que puguin demostrar una reducció rebran com a obsequi una ampolla d’aigua fabricada amb acer inoxidable i logotipada.

El lot, que es lliurarà dins d’una caixa de fusta natural, contindrà una ampolla de vi blanc (75 cl), una de vi negre (75 cl), una bossa de cacau pur en pols (150 g), un paquet de cafè molt (250 g), una ampolla de vinagre de poma (250 ml), una ampolla d’oli d’oliva verge (1 l) i un estoig de te negre (36 g).

Consulta les bases i participa-hi

Aquesta campanya vol conscienciar el conjunt de les persones que formen part de TMB de la delicada situació que enfronta Catalunya en relació a la falta de pluges. En aquests moments, els embassaments catalans estan plens només a un quart de la seva capacitat. Ens trobem a l’estat d’excepcionalitat de sequera (el previ a l’estat d’emergència, que comportaria restriccions d’ús de l’aigua més severes).

En aquest enllaç podeu consultar les bases de la campanya. Teniu temps per a adjuntar les factures (que acreditin els consums de juny del 2022 i del 2023 al domicili habitual) fins al proper 30 de setembre. No et descuidis i participa-hi!

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB