Dimecres, 12 d'agost de 2020

Premi Exporecerca Jove 2018

 

Premi Exporecerca Jove 2018

L'Auditori del Cosmocaixa va acollir la cloenda de la XIX Exporecerca Jove, on la Fundació TMB atorga el premi TMB Educa al treball més significatiu de l'àmbit operatiu de la companyia.

Mario Armengol / 06.04.18 - 08:08h

Enguany el treball guanyador ha estat “Tenim les tecnologies necessàries per repensar l'actual concepte de cotxe elèctric i fabricar-ne d'altres més ecològics? Estudi dels generadors electrotèrmics aplicats al cotxe elèctric”, desenvolupat pels alumnes Ivet Pendon Melendo, Jiawen Ji, Selma Fernández Barrios i Carlos Hernández Melendo, tots de l'Escola Bertran de Sabadell.

L'Exporecerca Jove és una fira internacional celebrada anualment a Barcelona. Els seus objectius són afavorir la recerca entre els joves, promoure l'intercanvi d’experiències i coneixement i potenciar la participació en altres fires i congressos d'àmbit nacional i internacional. Enguany s'ha celebrat la XIX edició, a La Salle Universitat Ramon Llull, els dies 22, 23 i 24 de març.

La mostra acull al voltant de dos centenars de joves, d'entre 12 i 30 anys
—procedents de centres de tot el territori català i d'alguns instituts de la resta de l'Estat espanyol—, que exposen els seus treballs davant del públic i d'un jurat professional.  A més, l'Exporecerca Jove compta cada any amb la participació d'estudiants estrangers, procedents d'Eslovàquia, Bèlgica, França, Turquia, Brasil, Kazakhstan, Rússia, Paraguai, Grècia, Colòmbia, República Txeca, Mèxic, Brasil, Argentina, Perú, Itàlia, Xina, Azerbaidjan o Emirats Àrabs.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB