Dijous, 9 d'abril de 2020

Portes obertes al CCM, CSPC, CCB i a la gossera per a les famílies dels treballadors

 

Portes obertes al CCM, CSPC, CCB i a la gossera per a les famílies dels treballadors

Els dies 04, 05 i 06 de setembre els Centre de Control de Metro, el Centre de Control de Bus, el Centre de Seguretat i Protecció Civil i la gossera de Boixeres ens obren les seves portes.

Redacció / 21.08.19 - 14:35h

L’objectiu d’aquestes visites guiades és apropar l’entorn professional de TMB als familiars, que coneguin de prop unes instal·lacions des d’on es controla diàriament el servei de transport públic de la ciutat i aconseguir que els més menuts de la casa prenguin consciència de la gran tasca que es fa a les xarxes de transport de TMB, cada dia de l’any i les 24 hores, gràcies a l’esforç, la professionalitat i la dedicació dels seus.

Les visites s’iniciaran el dia 4 de setembre al Centre de Control de Metro i Centre de Seguretat i Protecció Civil, i el dia 5 de setembre es podrà conèixer el Centre de Control de Bus. En ambdós casos, els horaris de les viistes seran 10.30 h, 11.30 h i 12.30 h, es faran en grups de 20 infants i tindran una durada aproximada de 45 minuts. El divendres 6, es farà la visita a la gossera de Boixeres, en horari únic a les 11h i amb un grup de 25 infants.

Les persones interessades només cal que enviïn un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat tot indicant clarament les seves dades personals (nom, cognoms i número de treballador), el centre que es vol visitar, l’horari escollit i el nombre d’infants que hi assistiran. Tot seguit, se’ls contestarà si hi ha disponibilitat i els confirmaran l’assistència o proposta de data nova, si fos el cas. 

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB