Podi per a la Lidia a la cursa de Bellaterra

Segona posició en la seva categoria per a la Lidia Flores, agent d’atenció al client, a la 10a edició de la cursa de la Diada de Bellaterra celebrada aquest diumenge.

Redacció / 12.09.22 - 13:17h

El Club Atlètic TMB ha col·laborat en l’organització de la cursa fent de “llebres”, marcant un determinat ritme i servint de referència als altres corredors durant part del recorregut, en les dues curses de 10 i 5 km amb la bandera del centenari de busos a l’esquena. La Lidia formava part dels integrants que han fet de llebres i, així i tot, ha aconseguit quedar en segona posició de la seva categoria.

El diumenge 18 de setembre, el Club Atlètic TMB participarà, com anys enrere, en la 44a Cursa de la Mercè, on farà funcions de “llebre”.

El Centenari de Bus de TMB, amb la 44a Cursa de la Mercè

El mes d’octubre es compliran cent anys de la creació de la CGA, empresa precursora de TMB que va gestionar la primera xarxa de línies d’autobús de Barcelona, i per celebrar-ho, l’empresa està participant activament a les cites ciutadanes més populars, sostenibles i solidàries com és la 44a edició de la Cursa de les Festes de la Mercè.

Cedirà a la Cursa un bus d’hidrogen d’última generació que farà el tancament i servei de “bus escombra” així com 2 cotxes elèctrics de la flota d’assistència de TMB per al crono i per al transport de jutges de Cursa. Així mateix, oferirà dos trofeus amb la imatge del primer bus que va circular per Barcelona, el Tilling Stevens, per a les categories absolutes masculina i femenina i exposarà a l’avinguda Maria Cristina, davant la zona de pòdium, l’autobús clàssic Aclo Regent III, bus d’origen britànic i de dos pisos, que va circular per Barcelona durant els anys 50 i que està patrocinat per la firma cervesera Moritz.