Dimecres, 14 d'abril de 2021

Parlem d’igualtat amb les seves protagonistes

 

Parlem d’igualtat amb les seves protagonistes

Dones en moviment és una iniciativa de visibilitat formada per quatre minientrevistes en què companyes de TMB, juntament amb companys seus, ens expliquen la seva experiència vital com a dones i com a professionals. 

Albert Piqué / 05.03.21 - 09:01h

Coneixerem la Tamara, la primera dona electrofontanera de metro, que treballa al torn de nit. A través del seu caràcter extravertit i sincer ha sabut fer-se el seu lloc a l'equip, on ara és una més, tal com ens explica el Juan Ramón, el seu company de feina.

La Inés i el Marcos, enginyers de manteniment; la Mercedes, conductora de bus, i en Toni Varela, director del CON Ponent, o la Providencia i la Vanessa, AAC i TOLA, compartiran com han viscut el seu procés de trencar el motllo i incorporar-se a feines que antigament tenien una visió totalment masculinitzada. 

Coincidint amb el dia 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, publicarem un resum de les quatre entrevistes i un petit qüestionari que ens ajudarà a conèixer millor les protagonistes d'aquesta acció.  Els dies següents, de dimarts a divendres, podrem veure completa cada dia una de les entrevistes. Tot plegat, en format vídeo i amb una durada de no més de cinc minuts.

Amb aquesta acció de visibilitat, TMB vol commemorar el 8 de març, donant veu a dones de TMB que han estat capdavanteres en els seus àmbits laborals i que compten amb tot el reconeixement i suport de l'organització. 

El proper dilluns estigues atent a la intranet. T'ho perdràs?

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB