Dimecres, 20 d'octubre de 2021

Les obres de la nova cotxera de ZF segueixen a bon ritme

 

Les obres de la nova cotxera de ZF segueixen a bon ritme

La nova cotxera de la Zona Franca permetrà operar i mantenir la nova flota d’hidrogen, part de la nova flota elèctrica i la flota d’autobusos de gas existent.

Redacció - Natalia Bigas Torrent, responsable unitat instal·lacions i coordinació obres ATEC / 29.09.21 - 08:26h

Recentment ha finalitzat la construcció del TMMB, el primer taller de Material Mòbil, dels dos de què disposarà el nou complex, que estarà format per 28 línies de treball en un espai diàfan i modern per facilitar les tasques de manteniment. 

El nou taller no es posarà en funcionament encara perquè està pendent de les instal·lacions de serveis auxiliars que s’ubiquen dins de l’edifici d’oficines, que encara no està construït. Es preveu iniciar les obres de les noves oficines el mes d’octubre. 

En paral·lel, l’estructura de formigó del Taller Central i Aparcament (TCA) ja es veu des de l’exterior de l’edificació del nou taller, on ja comencen a agafar forma els tallers de planxisteria i l’espai per al nou túnel de rentat, així com el futur punt verd. Destaca també el formigó de les plantes segona, tercera i quarta, que seran adaptades per albergar els turismes privats dels treballadors i visites. 

La resta del projecte de construcció de la nova cotxera de Zona Franca va avançant segons la planificació, alhora que té el repte d’anar adaptant-se a les noves necessitats que van sorgint respecte al projecte original. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Bus
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB