Dilluns, 14 de juny de 2021

Obres i restriccions que afectaran a la mobilitat al polígon industrial Zona Franca

 

Imatge obres / TMB

Obres i restriccions que afectaran a la mobilitat al polígon industrial Zona Franca

Entre els mesos de novembre i desembre es realitzaran obres per renovar el paviment del pas viari sota la Ronda Litoral, que connecta el Polígon Industrial de la Zona Franca i el carrer Motors.

Redacció / 28.10.16 - 12:11h

D’aquesta manera, la circulació d’entrada i sortida del polígon es desviarà per la Ronda Litoral i pel Passeig de la Zona Franca, i per tant la comunicació entre els centres de treball de CON Zona Franca, CON Ponent, edifici ZF-II, i les estacions de metro Fira, Eurapa-Fira i Parc logístic es veurà afectada.  

Per tal d’alleugerir les afectacions de trànsit, les obres s’han programat en dues fases. La primera fase ocasionarà el tall de trànsit del carril de la banda Llobregat del pas viari sota la Ronda Litoral, i afectarà la circulació d’accés al polígon entre els dies 7 i 11 de novembre. Podeu veure itineraris alternatius en clicar Plànol accés polígon

La segona fase començarà quan es reobri el carril Llobregat i ocasionarà el tancament per obres del carril banda Besòs del túnel, és a dir, el carril de sortida en sentit L’Hospitalet. Aquesta fase d’obres començarà el 14 de novembre i acabarà el 22 de desembre. Podeu veure itineraris alternatius clicant Plànol sortida polígon.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB