Dijous, 5 d'agost de 2021

Novena temporada del Barcelona Bus Turístic de Nit

 

Barcelona Bus Turístic Nit / P. Herrero

Novena temporada del Barcelona Bus Turístic de Nit

Des d'avui fins a mig setembre el Bus Turístic de Nit permetrà descobrir els monuments més característics i els principals punts d'interès de la Ciutat Comtal sota la llum de la lluna. L'any passat, en els quatre mesos de la temporada d'estiu en van gaudir 7.647 persones.

Redacció / 05.06.15 - 10:20h

La passejada inclou una parada a la Font Màgica de Montjuïc per assistir a l'espectacle de música i llum. Altres punts d'interès són la plaça de Catalunya, el Barri Gòtic, la Pedrera, la Casa Batlló, la Torre Agbar, el Teatre Nacional de Catalunya, l'Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, el passeig de Colom, el Poble Espanyol i la plaça d'Espanya. A més, dalt del bus hi ha un informador que comenta, en diferents idiomes, tot el recorregut perquè es pugui treure el màxim partit a la visita. 

Les sortides es fan a les 21.30 els divendres, dissabtes i diumenges des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (davant d'El Corte Inglés). La durada de la ruta nocturna és aproximadament de dues hores i mitja. L'aforament és limitat, motiu pel qual convé fer reserva prèvia trucant al telèfon 932 853 832 o adquirir-lo per anticipat al BcnShop o des del portal web de Barcelona Turisme. El preu del bitllet és de 19 euros per als adults i de 10 euros per als nens d'entre 4 i 12 anys.

Barcelona és una de les poques capitals europees que disposa d'un servei de transport turístic nocturn. És un servei operat per TMB en associació amb Turisme de Barcelona. 

 

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB