Divendres, 28 de gener de 2022

Nou portal de la intranet

 

Imatge de la nova intranet / TMB

Nou portal de la intranet

Després de més de 15 anys en servei, la pàgina principal de la intranet canvia el seu look i s'adapta a les necessitats actuals. 

Albert Piqué / 11.11.14 - 13:28h

El nou portal que entrarà en servei el proper dia 17 de novembre s'estructura d'acord amb els àmbits de negoci ─Metro, Bus i Transports d'Oci─ agrupant tota la informació disponible de cadascun; gerències, CONs, gestió de persones, infraestructures o àmbits tècnics.

Disposa d'un entorn corporatiu, amb accés a les àrees de suport com Administració i finances, Comunicació i relacions institucionals o Tecnologia, entre d'altres. També es pot accedir a documentació d'interès i a l'organigrama de TMB. La quarta pestanya està reservada per a la Comunitat TMB, on s'hi pot trobar el Club GenTMB, els sistemes de participació, el TMB solidari o Salut i prevenció.  Tot seguit, hi ha els Serveis al treballador, que serà una de les pestanyes més usades. En aquesta s'hi centralitza tota la informació i possibles sol·licituds sobre passis de transport, retribució i nòmina, FAS i formació, entre d'altres. Per acabar hi ha un entorn de Publicacions ─amb l'Hora Punta i el GenTMB─ i un altre dels webs, que centralitza l'accés a tots els webs de TMB. El cercapersones es manté amb les mateixes funcionalitats que actualment, però s'adapta a la nova imatge.

Una altra de les novetats és la informació en temps real de l'estat del servei, tant de metro com de bus. A través d'un sistema de colors, es podrà identificar fàcilment si hi ha alguna incidència que interrompi el servei.

Al peu s'hi poden trobar accessos directes a les pàgines més visitades, com els avisos oficials, el Racó de l'empleat, les gerències o els CON. Aquells que prefereixin seguir navegant a través del portal antic també hi trobaran un accés directe que els hi portarà.

El nou portal, que ha estat íntegrament desenvolupat a TMB, es presenta amb una solució gràfica molt atractiva, i passarà a convertir-se en una eina molt eficaç per estar al dia de l'actualitat de la companyia. A l'espai central s'hi podran llegir les darreres notícies publicades a les revistes GenTMB i Hora Punta, i també disposarà d'un accés directe a la programació de CanalTMB.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB