Dimecres, 30 de setembre de 2020

Nou director de Metro de Barcelona

 

Marc Grau, director de Metro / M.A. Cuartero

Nou director de Metro de Barcelona

En els darrers dies s'ha incorporat a TMB com a director de Metro Marc Grau. Es tanca així un període d'interinatge obert amb la marxa de Sebastià Buenestado. 

Redacció / 21.01.15 - 14:18h

Marc Grau és enginyer de camins, canals i ports, amb l'especialitat d'urbanisme i transports, per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i postgraduat en desenvolupament directiu per l'escola de negocis IESE, on també ha realitzat formació complementària en finances i tresoreria.

Va iniciar la seva carrera professional desenvolupant projectes d'obra civil i posteriorment es va incorporar a l'empresa Celsa Barcelona, una companyia de producció d'acer, com a director de planificació i logística. L'any 2006 va ser promocionat a director corporatiu de la cadena de subministrament i va desenvolupar funcions de planificació de la cadena de producció, millora de processos i negociació amb proveïdors d'arreu del món.

L'any 2013 és fitxat com a conseller delegat per Farobel, una pime industrial en procés d'expansió, que li encomana el projecte d'internacionalització cap al sud-est asiàtic a través d'acords amb empreses locals i la negociació amb les administracions locals de països com Indonèsia, Malàisia, l'Índia i Filipines.

En la seva trajectòria professional ha obtingut diversos reconeixements, com el premi al millor projecte de l'any 2006 pel Centre Espanyol de Logística, el premi al millor carregador de l'any 2007 pel Port de Barcelona i, l'any 2010, el premi Joven Talento Directivo per Seeliger&Conde AMROP GROUP.

Durant 10 anys ha estat president de Quelcom+, una associació apolítica de joves professionals, directius i empresaris que treballen per ser un espai de reflexió i debat, per aportar idees, propostes i contribucions a la millora, desenvolupament i progrés de la societat.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB