Dissabte, 19 de setembre de 2020

“El moviment brownià com a font d’energia”, premi TMB Educa, Exporecerca Jove 2019

 

Exporecerca Jove 2019 / TMB

“El moviment brownià com a font d’energia”, premi TMB Educa, Exporecerca Jove 2019

Dissabte passat la Fundació TMB va entregar el premi al treball més significatiu de l'àmbit operatiu de la companyia.

Redacció / 01.03.19 - 11:21h

El Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat va acollir dissabte passat l’entrega de premis de la XX edició Exporecerca Jove, on la Fundació TMB atorga el premi TMB Educa al treball més significatiu de l'àmbit operatiu de la companyia.

El projecte guanyador del Premi TMB Educa d'aquest any ha estat un treball de recerca i investigació titulat “El moviment brownià com a font d’energia” d’Eric Vernet, estudiant del col·legi Sagrada Família del barri de Sant Andreu de Barcelona.

El premi TMB Educa, que vol fomentar la recerca entre els més joves valorant els treballs relacionats amb el transport públic i la conservació del medi ambient, consisteix en l'estada d'un dia a les instal·lacions de TMB per visitar els punts operatius afins a la temàtica del treball realitzat.

Exporecerca Jove és una fira d'estands oberta al públic, on els participants presenten els resultats de la seva recerca. La temàtica de les recerques exposades és totalment lliure i és visitada per tot tipus de públic. Un jurat procedent de diversos àmbits acadèmics i professionals avalua els treballs presentats i lliura els diferents premis. 

Un fet que cada any va agafant més força és la participació d'estudiants internacionals de diferents països del món que han presentat els seus projectes.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB